Arrangementer

Foreningen sender denne julehilsen med en større grad af optimisme for
foreningens fremtid end situationen bød os for et år siden, hvor både covid-19 og til en vis grad politiske upræcise forhalinger bød os trods.


Nu er det endelig omsider besluttet, at vores forening får en brugsretsaftale med fast udstillingssted i Vognportens stueplan, og vi glæder os til at fylde rummene ud.


Den historisk gamle bygning kommer vi til at dele med Halsnæs Kulturelt Samråd og de mange foreninger, som hidtil har haft deres aktiviteter i Krudthuset.


Håndværkerne går efter de foreløbige planer i gang med nogle nødvendige reparationer i det tidlige forår, og Vognporten er lovet indflytningsklar til maj.

Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

Formanden Jens Erik Forsmann byder velkommen.

Halsnæs Kunstmuseum har netop afsluttet udstillingen ”Nyerhvervede værker” i Vognporten.


Udstillingen blev desværre forsinket et halvt år på grund af covid-19.


Med stor glæde kunne vi vise de værker, hvormed vi gennem de sidste 2-3 år har fået forøget samlingen af lokalhistoriske motiver.


I løbet af de 2 måneders weekend-åbninger fik udstillingen besøg af ca 250 meget interesserede gæster.


Langt de fleste var lokale medborgere, der med stor fornøjelse studerede de genkendelige lokaliteter.


En speciel fornøjelse for vagterne var det at høre ældre borgere mindes fortidens bygninger og steder. Men værd at bemærke var også stedkendte udenbys gæster, som kunne glæde sig over de historiske billeder.


For foreningen og især bestyrelsen har det haft en helt særlig betydning under denne udstilling at blive mødt med mange rosende ord og opbakning, der anerkender arbejdet med at tage vare på de kunstværker, der konstant efterlades og vil kunne fortælle en historie om en tid, der var.

Kontakt webmaster for ændringer, tilføjelser mm sms 2346 6008